Telefoon

+ 32 495 53 86 73

Email

caroline.commenne@telenet.be

Adres

Jan Breydellaan 30 - 8500 Kortrijk

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een evenwichtig en realistisch programma onder professionele begeleiding. Het maakt niet uit of je nu 3 of 30 kilogram wilt vermageren. How2balance helpt je om je overtollige kilo’s op een doeltreffende en verstandige manier kwijt te spelen en leert je ook hoe je nadien je nieuwe gewicht behoudt. Een gezonde levensstijl met pure voeding en voldoende lichaamsbeweging vormt de basis en het einddoel van het RainPharma dieet. We kiezen er heel bewust voor om geen nepvoeding of dieetsnoep in te schakelen. We willen je immers leren om evenwichtig en gezond te eten. Maar we weten ook dat een snelle start motiverend werkt wanneer je aan een dieet begint. Daarom ontwikkelden we onze bijzondere, darmvriendelijke shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Ze zorgen ervoor dat je snel vet verliest en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.Dat maakt van het RainPharma dieet een uitzonderlijk totaalconcept dat staat voor gezond en verstandig afslanken. Zonder honger te lijden en met respect voor je lichaam. Je verliest niet alleen vet, maar wint tegelijk energie en je zal zien dat je huid straalt als nooit tevoren.

het RainPharma dieet in een notendop
Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een afslankprogramma onder professionele begeleiding dat tegelijk een heuse detoxkuur is. Een voedingsconsulent of diëtist doorloopt samen met jou de drie fases van het dieet. Eerst werk je aan een gezonder gewicht, met motiverende hulpmiddeltjes. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, schakel je zo snel mogelijk over op een pure levensstijl met onbewerkte voeding. Tenslotte leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden.

AFSLANKINGSPERIODE

In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na tien dagen kom je een eerste keer op controle, vervolgens elke zeven tot veertien dagen. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt. Dat kan al na één week en ze duurt hoe dan ook nooit langer dan twaalf weken.

AFSLANKINGSPERIODE

VERZILVERINGSPERIODE

In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Tijdens de korte wekelijkse controles leer je voor welke voedings-
middelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.

VERZILVERINGSPERIODE

DE REGEL VAN TWEE

In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa, die we meten met speciale weegapparatuur. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven, dan sturen we snel bij. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan.

DE REGEL VAN TWEE

hoe ga je concreet van start?
Om te starten met het RainPharma dieet maak je een afspraak bij how2balance.  Je kan een gratis en vrijblijvend infogesprek aanvragen of meteen een intake gesprek reserveren zodat je die dag zelf nog met het dieet kan starten.
Tijdens het intakegesprek word je één uur lang wegwijs gemaakt in het dieet. We willen immers dat je goed voorbereid en gemotiveerd aan de start verschijnt. Niet alleen de theorie en de basisprincipes komen aan bod, maar ook de praktische invulling van de verschillende fases.
Wij vertellen je exact hoe je het concreet aanpakt en geven antwoord op al je vragen. Welke groenten mogen op het menu? Mag je vis of vlees eten, en zo ja, wanneer? Op welke momenten moet je shakes drinken? En wat doe je wanneer je op restaurant gaat?
Op basis van een eerste gewichtscontrole en vetmeting bepaal je zelf hoeveel kilogram je wilt vermageren en wanneer je start. Jouw motivatie en onze intensieve begeleiding vormen samen de sleutel tot succes op lange termijn.

“Ontdek gezonde gerechten van Pascale naessens die perfect passen binnen het Rainpharma balance program.
Samen gaan we voor de juiste keuzes. “

Mail of bel 0495 53 86 73 voor een afspraak.
how2balance is een officieel verkooppunt van Rainpharma

DIEET / DETOX BOXEN

ontdek hier meer
DIEET / DETOX BOXEN

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

ontdek hier meer
VOEDINGSSUPPLEMENTEN